Hörmann

Днес на пазара на конструктивни елементи врати, каси и задвижвания се обединяват в марката Hörmann - защото в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа.
Това е резултат от непрекъснатия в продължение на десетилетия растеж на една семейна компания под знака на иновациите, гаранцията за качество и близостта с клиентите.
Днес групата Hörmann се ръководи вече трето и четвърто поколение от внука и правнуците на основателя на компанията Аугуст Хьорман. Лично отговорни съдружници са Томас Й. Хьорман, Мартин Й. Хьорман, както и Кристоф Хьорман.


SOLID 55

Ние сме СОЛИД 55!
Имаме 30-годишна история в областта на сигурността, вратите, заключващите системи и дизайна.


Ани-Лиза

Фирма Ани Лиза 62 е на пазара от 1995 г.

Основната ни дейност е производство и монтаж на автоматични гаражни врати тип охранителни ролетки, автоматични портални и гаражни врати. За тази цел дружеството разполага с отлично подготвен екип от висококвалифицирани специалисти. Търсим дистрибутори за цялата страна.

Вратите се отличават с луксозен вид и надеждност. За своите клиенти предлагаме монтаж, сервизно обслужване и гаранционни срокове. Нашата цел от самото основаване на фирмата е постигане на съвършенство в това, което правим. Всеки наш продукт или малък детайл доказват нашата отдаденост, качество и прецизност в работата.

Част от нашите клиенти са Германос Телеком България ЕАД, Симид Агро ЕООД, ТЕД Инвест ООД, Фил 5 ООД, Домстрой ООД, Деметра ЗХ ЕООД, Каскада ЕООД, Джеф КО АД и други. Клиентите, които ни се доверяват, ползват отстъпки при закупуване на големи количества, при авансово плащане, както и преференции при редовни поръчки.


ДобреСайтът използва 'бисквитки', за да подобри услугите. Продължавайки разглеждането му автоматично се съгласявате с тяхното използване.
Message